POČETNA O ŠKOLI NOVOSTI KONTAKT ZANIMANJA FOTO VIDEO UČENIK GENERACIJE ZAPOSLENI
Srednjoškolski centar prijedor

Ученик генерације за школску 2020/2021 годину.

Лука Митровић, ученик IV1 разреда, занимање медицински техничар, рођен је у Приједору 26.11.2001 године. Похађао је основну школу "Петар Кочић" коју је завршио као вуковац и ђак генерације. Током све четири године школовања у нашој школи Лука је задржао одличан успјех (5,00) и примјерно владање те поновио успјех из основне школе. Активно је учествовао у раду секције прве помоћи и остварио значајне резултате. На питање како се осјећа по завршетку средње школе и какви су му даљи планови Лука каже:"Ове четири године средње школе су веома брзо пролетјеле, поготово у ситуацији која нас је задесила са COVID19, али то није спријечило да свака година буде боља од претходне, уз одличне професоре, а још бољи разред. Веома ми је драго да сам се и у овом дијелу свог школовања успио подједнако, ако не и више, остварити у струци коју волим, приказати своју школу у најбољем свјетлу и изаћи из ње као вуковац и ђак генерације по други пут. Задржавши велике амбиције, а сада и обогаћен новим знањима и лијепим успоменама, планирам да наставим да учим и да се бавим оним што ме занима и упишем медицински факултет у Новом Саду гдје желим да завршим основне студије, упознам нове људе, стекнем нова знања и искуства, а касније по могућности да одем још даље да се образујем у свјетским универзитетима и бавим струком која ме испуњава." Нашем ученику Луки Митровићу желимо пуно среће и успјеха у даљем животу и раду!

Person

Лука Митровић

Ученик генерације за школску 2018/2019 годину.

Валерија Пашић је током све четири године школовања у ЈУ „Средњошколски центар Приједор“ имала одличан успјех, гдје је стекала звање медицински техничар са просјечном оцјеном (5,00). Члан је одбојкашког клуба Приједор као и одбојкашке секције наше школе гдје је постигла значајне резултате на општинском, регионалном и републичком нивоу. Валерија планира да настави даље образовање на стоматолошком факултету у Новом Саду.

Person

Валерија Пашић

Ученик генерације за школску 2017/2018 годину.

Небојша Мирић је рођен 14.02.1999. у Приједору, гдје је завршио основну школу „Петар Кочић“ и током деветогодишњег школовања константно имао одличан успјех (5,00) и примјерно владање, те заслужено стекао диплому „Вук Караџић“. Одличан успјех (5,00) и примјерно владање Небојша је задржао и током све четири године школовања у ЈУ „Средњошколски центар Приједор“, гдје је стекао звање медицинског техничара. Као представник наше школе учествовао је у бројним градским, регионалним и републичким такмичењима из матерњег и страног језика (енглески), одбојке и прве помоћи, а изабран је и за представника ЈУ „Средњошколски центар Приједор“ на Сајму занимања који је одржан у Приједору 30.03.2018. у организацији Министарства просвјете и културе Републике Српске. Након завршеног средњошколског образовања , Небојша планира уписати Медицински факултет у Новом Саду и наставити усавршавање у области медицине.

Person

Небојша Мирић

Ученик генерације за школску 2016/2017 годину.

Комисија за избор ученика генерације је засједала 12.05.2017.год. и сачинила ранг листу пријављених кандидата., на основу које је директор школе донио одлуку о ученику генерације за школску 2016/17 годину. За ученика генерације је изабран је Андреј Миљуш, ученик IV 1, смјер-медицински техничар. Андреј је рођена 07.05.1998.године у Бања Луци. Завршио је Основну школу „Десанка Максимовић“ у Приједору као вуковац. И у нашој школи је постизгао завидне резултате у учењу,али и у ваннаставним активностима. Биоје члан екипе прве помоћи, члан рукометне секције, а од 2013 године је члан кадетске и јуниорске репрезентације БиХ. Александру желимо пуно среће и успјеха у даљем животу и раду!

Person

Андреј Миљуш

Ученик генерације за школску 2015/2016 годину.

Комисија за избор ученика генерације је засједала 05.05.2016.год. и сачинила ранг листу пријављених кандидата., на основу које је директор школе донио одлуку о ученику генерације за школску 2015/16 годину. За ученика генерације је изабрана Вероника Џајић, ученица IV 1, смјер-медицински техничар. Вероника је рођена 21.05.1997.године у Приједору. Завршила је Основну школу „Вук Караџић“ у Омарској као вуковац. И у нашој школи је постизала завидне резултате у учењу,али и у ваннаставним активностима. Била је члан екипе прве помоћи, члан литерарне секције, као и члан фудбалске секције. Вероники желимо пуно среће и успјеха у даљем животу и раду!

Person

Вероника Џајић

Učenik generacije za školsku 2014/2015 godinu.

Komisija za izbor učenika generacije je zasjedala 29.04.2015.god. i sačinila rang listu prijavljenih kandidata.Na osnovu te rang liste, direktor škole je 05.05.2015.god. donio odluku o učenicima generacije za školsku 2014/15 godinu.

Person

Milan Majstorović

Za zanimanja četvrtog stepena, učenikom generacije je proglašen Milan Majstorović, učenik IV 1 razreda, zanimanje-medicinski tehničar.Rođen je 31.07.1996. god. u Prijedoru. Završio je Osnovnu školu „Petar Kočić“ sa odličnim uspjehom. Još u osnovnoj školi je pokazao interesovanje za medicinu i teologiju, ali se odlučio za medicinski poziv za koji smatra da je najdirektniji način pomaganja drugim ljudima. Sva četiri razreda je završio sa prosjekom 5,00. U prvom razredu je išao na takmičenje iz istorije, te ostvario zapažen rezultat: prvo mjesto na regionalnom i drugo mjesto na republičkom nivou. Slobodno vrijeme provodi u druženju sa prijateljima i proučavanju teoloških tema. Planira da upiše Medicinski fakultet u Banja Luci.

Person

Dalibor Todorović

Za učenika generacije trećeg stepena je izabran Dalibor Todorović, učenik III 6 razreda, zanimanje-frizer. Rođen je 30.04.1997. u Prijedoru. Završio je Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ u Omarskoj sa vrlodobrim uspjehom. Sve tri godine školovanja u našoj školi je bio odličan učenik.

Čestitamo Milanu i Daliboru, i želimo im puno uspjeha u daljem životu!

KONTAKT

Nikole Pašića 4,79000,Prijedor,RS,BiH
tel./faks: 052-211-262
e-mail: ss33@skolers.org